16296132_10209698514958170_39274913_n-3

Pasta met avocado-spinazie cream

Vandaag leg ik je uit hoe je een echte topper op tafel kunt zetten.
Let’s go!

Benodigdheden

Spelt- of volkorenpasta
1 teentje knoflook
1 avocado
1 hand spinazie
75 g pecannoten
een kleine hand basilicum
22 g parmezaanse kaas, gemalen
(!met gewone gemalen kaas is het ook superlekker!)
1 el citroensap
180-24 ml kookvocht van de pasta
(naar wens hoe ‘lopend’ je je cream wil hebben)
zout en peper  naar wens

Bereiding

 Kook de pasta zoals op de verpakking vermeld staat.
(LET OP: giet het pasta water niet weg!)
Mix alle andere ingrediënten in de blender tot een gladde cream.
Giet beetje bij beetje het pasta water bij je cream en blend.
Naar wens kan je er nog toevoegen.
Leg je pasta in een bord, schep er cream over en meng.

TIP: Je maakt de saus best op het moment dat je die wil gaan eten, anders verkleurt het.
Als je niet van knoflook houdt, zou ik maar 1/2 teentje nemen 😉

DIT IS DE HEMEL!
Hopelijk genieten jullie er even hard van als ik 🙂

Smakelijk!
Lovies!

Recept van ©JoCooks

Leave a Comment